Tuesday, July 1, 2014

:: Astro Circle ::

hye uolls... saje nk share.. xcely dah lama aku xpernah buka bill astro.. yg aku tau byr online dgn amount RM150 setiap bln...since bil harga lama mmg aku byr RM150/month sbb nnt bila aku sesak aku just byr partial je...hehehee..sama mcm byr keta jgk.. ntah nape, bln ni aku tergerak nak buka bill...dan aku terperasan ada link www.astro.com.my/astrocircle 

sorry..pic kurang memuaskan
 aku pun sesaja buka web tu... 1stly kena la register Astro akaun dulu..so,pd sesapa yg dah ada just log in je.. nnt korang boleh tgk korang punya point mcm pic kt bawah ni :

tgk tu..point aku dah tinggal 10 point..hehehe..lepas aku redeem...nak tahu apa aku redeem??jap ye..surprise..   




boleh tgk kt cni mcmn point yg Astro bagi..bg customers yg baru 2-3thn = 40 points, 3-5thn = 50 points, 5 thn ke atas = 70 points..dan ada lg pecahan points bg setiap pakej langganan...

ni antara yg boleh di redeem...

sempena World Cup.. canteeekk...

macam2 ada....


jeng..jeng..jeng... ni yg aku redeem..tp belum sampai lagi...


jom pakat2 check point masing2....

2 comments:

  1. Admiring the commitment you put into your
    site and detailed facts you provide. It's great to come across a site every occasionally that isn't the same
    outdated rehashed information. Fantastic read! I've take
    note your site and I'm including your RSS feeds to my Google account.



    Here is my blog post: jenis jenis aksesoris

    ReplyDelete
  2. Hello, yeah this piece of writing is truly good and I have learned lot of things from it concerning blogging.
    thanks.

    Also visit my weblog ... unlock iphone ios 8

    ReplyDelete